Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Atslēgvārdi
Lasi.lv blogs ir atgriezies
Publicēts 29. oktobrī, 2008.
kārtīgi atpūties un tagad pilns jauna spara! :) Pie reizes nedaudz par to kas jauns ar lasi.lv ir noticis šomēnes.

Visupirms jau lasi.lv ir ticis pie savas twitter plūsmas. Tajā tiks publicētas karstākās aktualitātes kā arī dažādi sīkumi saistībā ar lasi.lv attīstību.

Mēneša sākuma tika uzlabotas RSS barotnes, par to sīkāk šeit.

Nedaudz vēlāk tika ieviesta iespēja blogiem pievienot “gudro” lasi.lv pogu, kas ne tikai ļauj balsot par rakstiem, bet arī rāda cik balsis raksts ir saņēmis. Kā tas izskatās dabā var redzēt piemērām onkuļa vai zuzīgajā blogā.

Pie reizes tika arī aprakstītas vadlīnijas kā blogam iekļūt lasi.lv blogu lentē.

Visbeidzot mēneša beigās dienasgaismu ieraudzīja divi jauninājumi, kas uzlabo lasi.lv lietotāju komunikāciju.

Pirmais jaunums ir iespēja komentāros atbildēt citiem lasītājiem. To Tu vari izmantot vienkārši komentāra tekstā ierakstot cita lietotāja vārdu, priekšā liekot “@” simbolu, piemērām “@kaspars427 šitā ir tīri neslikta lieta”. Šāda iespēja būs visnotaļ pazīstama twitter.com lietotājiem - tagad arī lasi.lv jūs varat justies kā mājās. :)

Otrs jaunums ir iespēja lasītājiem sarakstīties savā starpā. Tā gan gluži nav svarīgākā lasi.lv funkcija, tomēr gribējam to izveidot pēc iespējas draudzīgāku. Par to vai tas ir izdevies, ļausim vērtēt Tev, lasi.lv lietotājam. Jāpiebilst vienīgi ka risinājums ir salīdzinoši oriģināls un atšķirās piemērām no mūsdienās tik populārajām draugiem.lv vēstulēm.

Tas tad šoreiz īsumā viss. Satiekamies lasi.lv :)


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: